Weekend

Idag är det morsdag för alla som inte kom ihåg det. Jag blev påmind dock! Förstår inte hur jag kunde glömma något sånt, men det var en bra dag. Middag hos syster. Grillning och efterrätt :) I love food!

Träna hela veckan var nice på ett sätt, onice på ett annat. Man blev jäkligt less efter ett tag på träningarna men jag mår ju så bra efter jag tränat så jag tror jag står ut ;)
Sen hade vi ju såklart show!
På kulturnatta också! Men det var otroligt roligt, trots stressen att bli klar med koreografin och ordningen vi skulle in på. Jag var med i en kung-fu serie med carro, elvina, diellza och mahshe :) Sen också i en självförsvars grej, där jag och carro skulle spöa ali och mustafa :) haha men jag lovar det var förjävla roligt!
Några bilder kanske? ;)
Ja såklart!


Men vad sägs om att organisera mattpusslet lite bättre nästa gång ;) det tog ungefär en kvart att lägga klart allting!

Förlåt att jag säger att jag ska ringa och sen gör jag det inte!! Det är absolut inte med mening och det är inte för att jag inte vill prata med er, utan jag glömmer bara så lätt.....Påminn mig gärna ofta

Nu är det inte många veckor kvar och det är ju inte dåligt precis. Jag undrar bara vad man ska göra under sommaren. Sommarjobb har man ju äntligen fått nu efter att mami ringde till kommunen och klagade lite.. ;) hehe
H4 eller 4H gården heter det iaf, på nydala första perioden :) Kom gärna och hälsa på :)

Nu ska man väl snart sova antar jag. En lektion i morgon igen. PEPP!? nopp....

How about it?

Det känns inte så roligt med det här vädret som håller på och stör mig just nu. Molnigt, hagel och allt annat. Inte bra det...
Jag hade en lektion idag så det kändes inte så pepp att kliva upp i morse för EN lektion men jag gjorde det ändå, för man är väl en bra elev. jojävlar.här satsar vi!
Det känns som om jag har fått mer fritidstid nu dom senaste dagarna och det känns helt underbart faktiskt. Jag får mer tid för mig själv och saker som jag vill göra. Te.x jag såg just en film. hur mysigt som helst och också någonting som jag sällan har tid över.

Jag förstår inte dessa dagens outfits alla skriver om plus tar en bild på. På ett sätt så kan jag förstå, för det kan ge andra människor ideer om sin egen klädstil och sådant. Men jag skulle aldrig ha orken att lägga upp nya bilder varje dag. Ses jag som lat för det?

Hursomhelst (skriver man ihop det?)
Iaf, (det vet jag att man skriver ihop). nu börjar jag bli som filippa med alla paranteser.
Men IAF, jag var ju hos min mormor i helgen, hon bor kvar i vilhelmina som hon gjort i alla dessa år, och jag måste säga att jag blev lite förbannad där när en viss "vän" till släkten kommenterade min och sandras kaffedrickande och tobaksmissbruk.
Det är krångligt, men min syster är som tjugo år så ingen kan ju hindra henne från att snusa. Jag är sexton, det är klart jag inte får röka. Men att jag får dricka kaffe för min mormor och det får inte min syster tyckte då denna "vän" var konstigt. Asså är det bara jag som blir förbannad av sånt?

Bilderna från resan har just nu min kära syster på sin kamera, och jag tror även att hon inte kan ladda upp bilderna på datorn för hon har packat ner kabeln. (hon ska flytta snart)
Men vad sägs som att jag blir flyttåsna då, jag är van.
mmmmmhhhhhhmmmmmmmm
nemen nu ska man fortsätta med engelskan. Redovisning på onsdag och det känns verkligen inte som att min grupp är nog förberedd för det.

En del människor matchar bara inte
You'll see


feeling good

Jag måste sluta att överanalysera saker och ting. Ge djup åt någonting så simpelt.
Men jag tror det har med IB att göra....
Iaf så har jag precis kommit hem från träning och det är hur skönt som helst!! Nu mår jag riktigt bra,
ska bara äta lite grann och sen sätta mig och ta tag i den här geografin som jag har skjutit upp så länge nu.
Prov i morgon you know! ;)

Jag tror det handlar om en balans, alla mår dåligt nån gång. Men det gäller att komma över en gräns där man kan känna sig lycklig. Man ska göra saker som får en att må bra men samtidigt ta ansvar.
För mig är det;
träning, det gör mig piggare och stärker självförtroendet
Äta rätt, inte för att jag gör det så ofta men man mår bra av det. fast ibland får man unna sig något gott ;) chips och dip!!
Skolan, okey jag är jävligt skolless just nu, men om man gör allting i tid så känns det bättre och man slipper stressen.
Och sen, va med folk som får en att må bra.

Pz

something's different

Jag är ganska less på att människor snackar bakom ryggen på en istället face mot face. Men jag ska nog inte säga så mycket för det händer väl att man gör det själv. Men det är ändå jävligt fegt. Jag förstår inte varför man gör det...

Jag är inte en sådan person som söker stöd hos mina vänner, för jag vill inte tynga ner dom med mina problem. Vilket är väl förmodligen en dum tanke men jag kan bara inte. Det har ju en orsak till det, asså faktiskt en väldigt bra orsak. Och det är för att jag kan läsa av folk, jag vet hur folk i min ålder vanligtsvis reagerar och pratar. För jag har varit med om det så otroligt många gånger. Sen kan jag bara inte prata om sådana saker, det är typ tabu för mig oftast..
I don't cry in public, never have people seen my tears nor know why they are being shed.
In my mind it's weakness you can never build up to strenght.
I have been trying to only see the good things, just to be able to move on.
Now I think it. I believe it.
And by that I have lost all hope for mankind.

Jag behöver komma bort ett tag känner jag. Smärtan kommer allt oftare nu. Tur att det blir mormor i helgen.
Då blir det frukost två gånger på morgonen, lunch, fika, middag (mycket middag) och efterrätt.....och sen kvällsfika och oftast en till kvällsfika.
Asså jag driver inte. Men jag tycker om mat så vafan.

Pz


21!

Förlåt att jag inte uppdaterat bloggen på ett långt tag nu, men för några dagar sen skrev jag ett inlägg och sen bara POFF, det försvann. Det gjorde mig lite arg.... :]
Jag har nyss ätit mycket god mat med syster, mamma, och marcus. Så nu är hela magen full!
Och ikväll hade jag tänkt att fara ut på en joggingtur för att kolla min kondition i nuläget men jag får se om jag orkar, för jag tänkte plugga lite och sen se American history X, som alla rekommenderar.


Igår var det en rätt jobbig dag för mig men som tur är så har jag bra vänner som får mig på bra humör igen utan att veta att jag ens mår dåligt ;p Först stan, fikade på min mammas jobb med filippa. En underbar cappucino och en smakrik cheesecake smakade inte fel!
Sen en del av tjejerna inklusive moi gick runt och kollade på lite saker, och emma övertalade mig att köpa en tunika lik sak på gina tricot som jag inte ångrar ett dugg förutom att jag är lite orolig över min ekonomi resten av månaden. Men jag ska fråga mamma om jag kan få lite mer pengar, för det är ju snart kulturnatta och sen brännbollsyran ;)

På kvällen blev det åter igen stan med Diellza. Vi tog sjuka kort, bland annat en del på SF taket. haha men det var roligt. Bland annat tjuvlyssnadet på några tjejer;
- Asså jag har aldrig fattat det här, ligger östra ersboda före västra?
Okey jag dog av skratt!!!!! Nemen lilla gumman, du vet det är fel. Ersboda ligger på andra sidan älven, umedalen är bakom nannas koisk och ålidhem ligger mitt i stan! Shiit!




I'm miss Small and I love it! :D

Förlåt, men jag blir bara arg när du inte inser en del saker. Som att man inte kan drömma sig igenom hela livet.
Det handlar om mognad tror jag. And you're far away from it.

Pz

tjena kexet

Står du här och smular?

Jag bara älskar när det är fint väder! När solen skiner och luften är så varm att man inte behöver någon tråkig jacka! Det var en sådan dag i går. Och den tillbringade jag med min underbara filippa!
Sedan for jag upp till syster där vi satt ute på gården hela kvällen och åt kycklingklubbor och spelade 4 i rad, som jag btw ägde sönder i!
Min syster hade inte en chans! ;)





Men nu är det OTH snart och det får man inte missa!

Pz

the day after yesterday

Igår var det valborg! Har ingen aning varför man ska fira första maj, men jag hörde massa fyrverkerier och sådant. När jag hör ordet valborg så tänker jag bara på att alla kommer festa och supa skallen av sig. Vilket inte är så värst smart om man tänker efter.
Dricka bort hjärnceller, smart mycket smart.
Ungdomar har inte ett bra förhållningssätt till alkohol. Och nu låter jag som värsta duktiga flickan som aldrig dricker, men det är jag inte heller. Iaf, tänk på det. Ungdomar i Sverige; dom får inte dricka alltså gäller det för dom att smyga med det, och eftersom de flesta inte vet hur mycket kroppen tål så fortsätter de bara att dricka tills det svartnar. Eller så väntar dom tills 18 års dagen och går ut på krogen och dricker bara för att.

I'm getting sick of this life

Jag är så otroligt less på en del personer. Så in i helvetes less på att följa alla dessa regler.
Hell vete
Oufh.....


Matte, matte, matte, matte
Have to study, have to pass. Pass a test , a fucking test


Har träning om en timme från nu, det kommer kännas skönt som fan!
Men ändå lite jobbigt!

Och vars in i hell vete kom regnet ifrån!!??

RSS 2.0